18-10-15

Het Schaduwenkabinet blogt om

Tijden veranderen. Toen ik op 11 juni 2003 met deze blog begon, was het wwweb nog niet wat het nu was. Facebook en Pinterest bestonden nog niet. Nu zijn dat mijn grootste pleisterplaatsen. Info delen is veel makkelijker geworden, niet in het minst dankzij een geschenk uit de hemel, zijnde browser plugins.

Ook ik was nog niet wie ik nu ben. Mijn leven is er niet makkelijker op geworden, mijn gezondheid niet beter. Toch mag ik stellen dat ik me, ondanks alles, beter in mijn vel voel dan ooit. Ik doe dingen die ik graag doe: haken en wildhaken, naaien, loomknitten, columns schrijven, lezen en leeskringen, foto's maken. Er zijn katten in mijn leven, een goed zorgkader, goeie vrienden, en af en toe zelfs wederzijdse vlinders in de buik. Het leven is verre van perfect maar ook niet slecht.

Er is nog steeds de nood om dingen uit mijn leven met anderen te delen via het wonderlijke wweb. Maar as of today kies ik voor een andere methode. Je vindt Het Schaduwenkabinet voortaan op Tumblr: http://schaduwenkabinet.tumblr.com/

Vaarwel voor hier en misschien tot ziens op het nieuwe adres :-)

 

21:03 Gepost door Schaduw Zijde in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.