04-10-15

Vraag: wat kan ik doen voor mijn verjaardag?

Over die vraag ben ik al maandenlang mijn hoofd aan het pijnigen. Volgende maand word ik immers 50. En dat is toch niet niks.

Wie mij een beetje kent, weet dat mijn leven altijd moeilijk is geweest. Ik zou deze symbolische leeftijd nooit gehaald hebben als er niet de vele mensen zouden geweest zijn die mijn pad hebben gekruist en mijn leven aangenamer en draaglijker hebben gemaakt. Ik zou er dan ook graag een bijzondere dag van maken, in het gezelschap van die vrienden. 

Maar hoe? Ik loop op alle vlakken tegen hindernissen aan.

Thuis een feestje geven is moeilijk. Het staat hier door gebrek aan energie en hulp weer nogal ferm overhoop. Op verplaatsing gaat zeker niet: ik heb nu eenmaal geen nagel om je-weet-wel ;-) Buiten is half november ook niet direct een optie, vrees ik. Al zou ik dat zelf nog het leukst vinden en het makkelijkst om te organiseren.

Dus ik weet het niet. Creatief ben ik genoeg. Ik heb wel wat ideetjes op stapel staan om iets speciaals te doen met en voor mijn verjaardag, waarover ik mijn vrienden binnenkort wel iets zal laten weten. Het is alleen het samenkomen waar ik maar geen oplossing voor vind. Ik ben geen groot feestbeest. daar ben ik nu eenmaal te introvert voor. Maar ik heb echt geen zin om deze verjaardag alleen of in heel klein comité door te brengen. Als iemand daar een geweldig idee voor heeft, dat zo goed als niks kost, je zou me er een geweldig groot plezier mee doen. Iemand inspiratie?

00:23 Gepost door Schaduw Zijde in Vragen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.