25-02-15

Onvoorspelbaar

Zo zijn mijn nachten tegenwoordig. Ik gebruik trouw mijn cpap, maar... Soms, zoals gisteren heb ik een goede nacht. Ik word uitgerust wakker en heb zin om aan de dag te beginnen. Soms, zoals vannacht, word ik wakker met het gevoel dat ik een halve marathon gelopen heb. Ik heb een zwaar hoofd, droge mond, en ik zou zo terug kunnen gaan liggen. En ik heb geen idee waarom.

Maandag was het tenminste nog begrijpelijk. Ik werd wakker zonder mijn masker. Had een vage herinnering dat ik het uitgedaan had, maar geen idee waarom. Ik zet het normaal alleen af als ik wakker word en merk dat het nog minder dan een uur is voor mijn wekker zal afgaan. Of als de bel gaat. Maar of dat het geval geweest was, kon ik e niet herinneren.

Vandaag ben ik wel wakker geworden van de bel. Was de postbode, maar tegen dat ik aan mijn venster was, was die al een halve straat verder. Heb daarna masker terug opgezet. Terug wakker geworden toen de wekker ging, maar zo moe dat ik vrijwel meteen terug in slaap gevallen ben. Zonder masker helaas.

Ik moet eind maart terug naar het slaaplabo. Hoop echt dat het daarna, als ze de juiste druk hebben ingesteld, beter zal gaan...

18:55 Gepost door Schaduw Zijde in Het vege lijf, Schaduwen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.