07-05-13

Schouder

Ik heb al maandenlang last van pijn in mijn rechterbovenarm. Juist boven de elleboog. Vooral bij het opstaan, maar het begon nu ook al overdag pijn te doen en ik kreeg last met mij aankleden en zo. Dus ik naar de dokter. Nog eens, want ik heb het er met hem al een paar keer over gehad.

Het was me al opgevallen dat hij iedere keer zijn onderzoek bij mijn schouder begon. Doet het hier pijn? Euh nee, alleen in mijn arm. Ik kreeg een voorschriftje mee voor een echografie. Van... mijn schouder. "Rotator cuff impingement?" stond erop. Ikke dat natuurlijk opgezocht en blijkt dat je daarvan inderdaad pijn kan krijgen die uitstraalt in de arm. Maar ik bleef zitten met het idee, uitsrtalen, dat veronderstelt toch dat de pijn in je schouder begint en dat je die dan voelt tot ergens anders. Nee?

Enfin, ik daarnet naar die echografie. Wel, nu dat die dokter met dat ding alle spieren en pezen in mijn schouder grondig onderzocht heeft, heb ik de indruk dat er blijkbaar toch iets aan mijn schouder schort. Ik heb zo ongeveer elke pees die daar zit gevoeld, in gradaties van gevoelig tot ronduit pijnlijk. Ben dus benieuwd naar het resultaat.

16:14 Gepost door Schaduw Zijde in Het vege lijf, Schaduwen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.