28-04-13

Kotsbeu

Bon, ik ben het beu. Het is ondertussen als sinds augustus vorig jaar dat ik mezelf voorstsleep zonder te weten waar het aan ligt. Het is te zeggen, niet dat er niet gezocht is. Er zijn een aantal onderzoeken gebeurd. En die leverden altijd wel iets op en dan kreeg ik een behandeling. Maar beter ben ik nog altijd niet.

Eerst vonden het maagzweren, maar daar krijg ik ondertussen pillen voor. Dus dat zou het eigenlijk niet meer mogen zijn. Dan begon ik spierpijn en -krampen te krijgen. Daar neem ik al een hele tijd magnesiumpillen voor. Het is even beter geweest, maar ondertussen is het terug van dat. Dan was er de schildklierdokter die dacht dat het aan de bloeddrukpillen lag. Ik neem er nu andere en de laatste keer bij de huisarts had ik terug een perfecte bloeddruk. Dat zal het dus ook niet zijn.

Sinds gisteren nu ook nog pijn in mijn rechterkaak. De klieren daar voelden dik aan en dat is vandaag nog altijd zo. En ik voel me belabberd, alsof ik gisteren kweetnietwat heb gedaan. In werkelijkheid heb ik meer dan 12 uur geslapen, dan eerst rustig wat zitten haken, daarna ben ik naar het vuurwerk gaan kijken. Weliswaar op de fiets, maar dat is echt geen gigantische afstand. En daarna nog even op café wat gekletst met een vriendin en haar dochter. En daarna weer meer dan 12 uuur geslapen. En toch zit ik hier als een zombie naar mijn computerscherm te staren, te moe om De zevende dag te kunnen volgen.

Het ergste is, ik voel mezelf mentaal achteruit gaan. Niet omdat er vreselijke dingen gebeurd zijn. Oke, er zijn wel wat onplezierige dingen gebeurd de laatste tijd, maar niet van die aard dat ik er depressief van zou worden. Maar ik kan het niet aan, simpelweg omdat ik momenteel gewoon de fut niet heb om er deftig mee om te kunnen gaan. Alles waar ik normaal gezien plezier en kracht in vind, daar ben ik te suf voor. Ik ben al eeuwen niet meer gaan fotowandelen, of voor miijn plezier gaan fietsen. Ben zelfs niet naar Kunst in den Troost of de jaarmarkt geweest deze week. Geen fut voor.

En nu ben ik het duis echt beu. Morgen afspraak maken bij huisarts. Kan me niet schelen waar hij het zoekt, maar ik wil nu echt eens even deftig binnenstebuiten gekeerd worden tot ik iets weet. Ook al is het weer iets waar niks aan te doen is, ik wil eindelijk weten wat er aan de hand is.

23:37 Gepost door Schaduw Zijde in Het vege lijf, Schaduwen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heb je al eens laten nagaan of je genoeg vitamine D in je bloed hebt? Ik voelde me ook al enkele maanden meer dan belabberd met spierpijn van niets te doen, hoofdpijn, vermoeidheid, neiging tot depressie ... Sinds ik een supplement neem met behoorlijk wat aan vitamine D zijn die symptomen binnen de week verdwenen. Je kan dat in principe in je bloed laten onderzoeken. Hier doen ze daar wel moeilijk over en willen de ziekenfondsen dat niet betalen. Maar misschien is dat bij jullie anders en kan je je dokter er eens naar vragen.

Gepost door: Veerle | 29-04-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.