20-04-13

Mysterie

Dat er hier dringend eens moet opgeruimd worden!

Waarom? Ewel. Ik ben hier een volle week op zoek geweest naar mijn haakstekenbijbels. Ik heb er zo drie, 2 oude uit de jaren '70 en '80 en een recentere. En ze waren alledrie even zoek. Ik had in de week al overal gezocht waar ik zo direct aankon. Maar ik had er eigenlijk niet veel tijd voor, want het was vanmorgen leeskring en ik was één van de boekbegeleiders.

Het boek was "Bezonken rood " van Jeroen Brouwers, overigens. Een boek dat ik las in het laatste jaar middelbaar en dat een blijvende indruk naliet. Vandaar dat ik me meteen aanmeldde als boekbegeleider.

Maar die haakboeken dus. Omdat ik nu wel de tijd had, besloot ik zodra ik thuiskwam eens echt overal te kijken. In het passant klaargelegd wat naar boven moet. En een aantal zakken met verstelwerk en nog af te werken naaiprojecten. Moet ik vanavond eens verder nakijken en inventariseren.

Enfin, een hele rommelhoek uitgemest, wat een goeie zaak is en wat eigenlijk toch al lang op het programma stond. Maar nadat ik erdoor was, had ik mijn haakboeken nog altijd niet terug. Waar konden die vervloekte dingen toch naartoe zijn???

Wel, ik héb ze uiteindelijk toch gevonden. Op een bepaald moment moet ik op de doos mùet mijn naaimachine een stapel boeken hebben gelegd. Maar een deel van dat stapeltje was in de doos zelf gesukkeld. Waaronder dus mijn haakboeken...

Héhé!

Zaak blijft: er moet hier echt eens heel dringend flink opgeruimd worden. Het stomme is, ik had er extra gezinshulp voor gevraagd. Maar net nu ik ze nodig heb, zitten ze daar momenteel met zoveel zieken dat er geen ruimte is.

14:11 Gepost door Schaduw Zijde in Biotoop, Dagboek, Huis en tuin | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.