07-03-13

Hopelijk beterschap in zicht

Ik ben al maandenlang meer moe dan "normaal". Tja, ik ben natuurlijk altijd wel moe, maar sinds augustus vorig jaar sleep ik me echt voort. Vandaar dat er hier de laatst"e maanden ook niks nieuws te lezen was.

Eerst dacht ik dat het kwam van de diarree, waar ik toen ook last van had. Dat werd onderzocht, werd behandeld maar leverde toch geen beterschap op. Vandaag moest ik naar de schildklierdokter. Eindelijk. Normaal ga ik zo om de 3 à 4 maand bij haar. Maar ze hadden me een paar keer van het ziekenhuis gebeld om de afspraak te verplaatsen. Altijd naar latere datum uiteraard. Ik zag het met lede ogen aan, want ik wist natuurlijk wel dat het kon zijn dat zij een verklaring zou kunnen bieden.

Dat is waarschijnlijk ook zo. Ik vertelde haar van de vermoeidheid en dat ik ook magnesiumpillen van mijn huisarts gekregen heb, omdat ik de laatste maanden ook steeds wakker werd met zodanig verkrampte spieren dat ik de eerste minuten letterlijk niet kon bewegen van pijn. Daardoor heb ik waarschijnlijk ook een spierscheurtje in mijn rechterbovenarm opgelopen. Niet dat ik iets speciaals heb gedaan, gewoon bij die eerste pogingen om te bewegen erin geschoten. Doet nog altijd ferm pijn bij momenten en maakt dat ik wat voorzichtig moet zijn met die arm.

Enfin, schildklierdokter denkt dat het aan de bloeddrukpillen ligt. Die bevatten een waterafdrijvende stof en waarschijnlijk verlies ik daardoor te veel kalium. Die stond in ieder geval lager dan normaal. Met als gevolg: vermoeidheid, spierpijn en -krampen. En gebrek aan eetlust. Dat was me ook al opgevallen, maar ik dacht natuurlijk ook dat van de maagzweertjes kwam.

Meteen naar de apotheker gegaan voor nieuwe pillen. En nu maar hopen dat het effectief daaraan ligt en dat het gauw beter wordt...

16:53 Gepost door Schaduw Zijde in Het vege lijf | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hopelijk gaat het met de nieuwe pillen weer een stuk beter.
Schildklier, hoge bloeddruk ... I know the feeling ...

Gepost door: Mamapippa | 07-03-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.