19-01-12

Productief

Vandaag een uitzonderlijk productieve dag gehad :-) Zo een van die zeldzame dagen waarop alles beter gaat dan voorzien, en dat maakt een groot verschil.

Eerst gaan douchen in het wijkcentrum. Meestal stuur ik het meisje van Familiehulp ondertussen ergens anders naartoe. maar ik had zo direct niks. Bovendien, ik ben een snelle doucher, dus ik dacht, tegen dat zij bijvoorbeeld naar het ocmw gereden is, ben ik allang gewassen en moet ik wachten. Dat was een goede keuze, want ik had vandaag eigenlijk meer tijd over dan anders.

Nadien moewsten we naar het ocmw, om voedselons en een attestje voor de apotheker. Ook daar weinig wachtenden voor mij, dus vrijwel meteen aan de beurt. Van daar naar de apotheker, en aansluuitend effe langs de bank én in de C&A binnengewipt om kousen te kopen. Vervolgens de Colruyt en ook daar zeer weinig volk. We werden zelfs toegroepen door een kassier die niemand meer aan zijn kassa had. Prima :-) Zelfde verhaal bij de Carrefour. Dus toen we daar buiten kwamen had ik nog een vol uur over.

Daarvan heb ik geprofiteerd om langs te gaan bij de Thuiszorgwinkel om info te vragen over wandelstokken. Moest ik eigenlijk allang doen, maar het kwam er niet van. En momenteel heb ik zo'n ding echt wel heel hard nodig...

Ook dat nam niet zo heel veel tijd in beslag, dus was er nog tijd over om de info over de prijzen meteen ook naar het ocmw te brengen. Dus binnenkort zullen jullie met een wandelstok zien. Heb al plannen om er een kleurig jasje voor te haken ;-)

 En daarna was er nog tijd over, wat een luxe. Dus ben ik ook nog langsgeweest bij de Zilvermobiel, de minder mobielencentrale. Mijn contactpersoon bij het ocmw had me dat aangeraden. Ik had al eens gemaild, maar ja, via mail kan je zo'n dingen niet zo goed regelen, hé. En te voet of met de bus geraak ik daar niet. De dame had dus al voorgesteld om bij mij langs te komen. maar dan was het pas voor halfweg volgende week. Dus ik dacht, als ik dan toch nog effe tijd heb, kan dat er ook nog wel bij. En voilà, we hebben alles kunnen regelen. Daar kan ik dus binnenkort ook gebruik van maken.

En toen kwam mijn stagemeester van de Energiesnoeiers binnen. ik was wat verbaasd om hem daar te zien. Hij werkt weliswaar voor dezelfde koepelorganisatie, Het Zilverpunt. Die zijn recent naar een nieuwe locatie verhuisd. Maar ik had begrepen dat de energiesnoeiers in het gemeentehuis zouden blijven. Blijkbaar is dat niet zo. goed voor hen, want het gemeentehuis valt zo stilaan helemaal uit elkaar, heb ik de indruk :-D toen ik er stage deed, was er al een probleem met het plafond in een gang en met de storm onlangs zijn er ook pannen van het dak gevlogen.

Toen was de Familiehulptijd écht wel om. Tijd voor een hapje en wat ontspanning. Iets gaan drinken,  mét mijn haakwerk uiteraard. Zwemvliezen gemaakt voor de eerste kikkerachterpoot. Die is nu dus helemaal klaar :-)

Wel, van dat soort dagen zouden er meer mogen zijn. Maar helaas... 

22:30 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Vilvoorde, mijn stad | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

haha ik zie daar iets staan dat al op het to do-lijstje stond dat ik ooit voor jou heb opgemaakt. langzaam maar zeker ... ;-)

Ik wens je nog veel van dit soort dagen in 2012 (je hebt van mij nog niet echt beste wensen gehad)

Gepost door: blablamie | 19-01-12

Reageren op dit commentaar

het probleem met mijn to do lijsten is dat er meer bijkomt dan af gaat ;-) maar ik ben idd wel blij dat ik dit punt eindelijk eens mag schrappen :-)
tussen haakjes, vitamine d- gebrek heb ik al en volgens mijn schildklierdokter is dat niks bijzonders, half belgië heeft dat, zonder het te weten. ik heb er medicatie voor. 2 soorten zelfs. maar het één is iets dat ik 1 keer per week zou moeten nemen, maar dat vergeet ik dus altijd. als alternatief heb ik iets dat ik elke dag zou moeten nemen, maar ook dat vergeet ik vaak, zeker nu. Ik en medicatie...

Gepost door: Schaduw Zijde | 20-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.