17-01-12

Schattig

Ik zat gisteren te haken in de LunchGarden in Zemst. Daar zit ik tegenwoordig heel veel, want dat is de enige plek die ik kan bereiken zonder 20 keer te moeten overstappen. Bij wijze van spreken. En zowel aan begin- als aan eindpunt is er een halte met zitplaats, wat ook verre van evident schijnt te zijn.

Enfin, ik zit dus te haken aan mijn giraffenkop. Aan het tafeltje naast mij zit een gezin met 4 kinderen, 3 jongens en 1 meisje. Net voor ze weggingen, komt een van die jongetjes naar mij toe. Ik schat hem zo'n jaar of 7,8. Mevrouw, vraagt-ie, kan u ook een trui maken voor een beer?

Schattig, toch? -) Ik vroeg hem of hij een beer had die het koud had. Ja, knikte hij. Dus ik verzekerde hem dat dat geen probleem was. Dat hij de volgende keer als ze naar hier kwamen een bolletje wol moest meebrengen en de beer en dat ik er dan wel een trui voor zou maken. Weet niet of ze dat effectief gaan doen, maar omdat hij het zo lief gevraagd heeft, wil ik het best wel voor hem doen. Ik heb altijd al een zwak gehad voor jongetjes die zich van hun zachte kant durven laten zien :-)

17:57 Gepost door Schaduw Zijde in Crea-hobbies, Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.