09-01-12

Doodmoe

Afgelopen week heb ik exact 3 dagen daglicht gezien. Aan warm eten kom ik alleen toe als het iets is dat ik in de frietketel of de microgolf kan steken, en dat zijn niet direct de gezondste dingen. De afwas stapelt zich op. Ik kan die morgen wel aan Familiehulp overlaten (als ze komt, want daar ben je bij hen nooit zeker van), maar als ik dat doe, kan ze niet ook nog eens koken, stofzuigen en strijken en dan stapelt dat zich ook op. Ik zou naar de bib en de bank moeten, maar daar geraak ik niet. Naar de naailes geraak ik ook niet.

Maar vooral, ik ben doodmoe. Ik zou het ocmw moeten contacteren en nog eens met de garagist overleggen, maar eerlijk gezegd, ik vind er de fut niet eens voor. Een ding weet ik met zekerheid: dit hou ik niet lang meer vol.

22:20 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

opgelet met dat daglicht. Kramikske heeft er het afgelopen jaar niet veel van gezien en kampt nu met een belangrijk tekort aan vitamine D, wat ook niet echt helpt tegen vermoeidheid. laat die afwas nog maar even staan maar kom op z'n minst buiten!
zal ik nog eens een prioriteitenprogrammatje komen opmaken? ;-)

Gepost door: blablamie | 09-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.