20-11-11

Happy birthday to me!

Vandaag ben ik jarig, hoera!

Niet dat ik er veel van ga merken, nochtans. Vandaag was weer Knit the Bib bijeenkomst in de Mechelse bib en ik wou er perse bijzijn. Maar dat betekent vroeg opstaan en dat betekent dan weer te weinig slapen. Daarna ben ik nog in Mechelen en omgeving blijven hangen. zalige wandeling gemaakt in het Vrijbroekpark. Het vlonderpad, dat was al een tijdje geleden. We hebben er heel wat paddenstoelen gezien, trouwens. Zelfs de rode met witte stippen, en die heb ik in mijn leven eerlijk gezegd nog niet vaak gezien. Daarna getracteerd op leker eten in de LunchGarden. Mjam!

Nu, omdat ik wist dat zaterdag een lange dag zou worden, dacht ik, ik kan maar beter mijn verjaardag officieel op zaterdag vieren. Dan heb ik er nog wat aan ;-)

Vrijdagavond had ik mezelf al getracteerd op versgesneden frietjes met huisgemaakte balletjes in tomatensaus. Ik had ook een cake (chocolade met peren) gebakken om te kunnen tracteren. Maar die is een beetje mislukt. Het is te zeggen, als ik ze met vorm en al in de koelkast had laten afkoelen was het geen probleem geweest. Maar ik heb ze er willen uithalen uit de vorm en dat was blijknaar geen goed idee. Ik had wat er nog te redden was in blokjes gesneden, maar die ben ik dan vergeten mee te nemen ... Het was anders wel erg lekker!

Morgen en overmorgen tracteer ik mezelf nog op videekes en kaastaart. En dan heb ik nog een gratis ticket voor Kinepolis. Dat wordt iets voor maandag. Ik twijfel wel nog over de film. Het varken van Madonna zou ik wel willen zien, maar langs de andere kant is er Kuifje in 3D. De eerste kan ik later in de bib wel uitlenen op dvd, maar 3D dat werkt toch het best in een bioscoopzaal. Dus waarschijnlijk wordt het toch die.

En daarmee zullen we het dan wel gehad hebben :-)

00:11 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ook via deze weg: Van harte proficiat!!!

Hartelijk gelachen met jouw cake-avontuur ;-)

Gepost door: Sakkerlien | 20-11-11

Reageren op dit commentaar

een beetje te laat dit jaar, maar ik zit dan ook héél ver weg op het moment. toch veel lieve zonnige en heel warme groetjes voor jou.

Gepost door: Rita | 02-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.