21-10-11

Oeps!

Vanmiddag gevallen. Op mijn  derrière... Dinsdag in de naailes heb ik het onding nog hartsgrondig vervloekt. Juf is een halve les bezig geweest met mijn patroon voor een lange broek aan te passen zodat alles erin zou passen, wat allesbehalve evident was en wat ook de reden is waarom je mij vrijwel nooit in een broek ziet. Zij beschouwde het gelukkig als een uitdaging, maar ik moet toegeven dat ik me toch wat opgelaten voelde, hoor.

Maar nu bleek dat mijn derrière aan de andere kant wel een geweldig goede "airbag" is. Ik heb me zelfs niet eens pijn gedaan. Te meer omdat ik de reflex heb gehad om mijn hoofd in te trekken zodat ik daar niet op terechtkwam. Want daar heb ik geen airbag.

Was wel heel stom. Ik wam juist buiten en wou de straat oversteken om in mijn auto te stappen. Ik had juist één voet op straat gezet toen ik naar links eek. Komt daar toch wel een fietser af die tegen de rijrichting inreed. En snel ook. Dus ik wou achteruit, maar ik bleef met mijn hak haken achter de stoeprand. Hopla!

Fietser was wel onder de indruk. Meer dan ikzelf, geloof ik. "Gaat het?" en "Rustig, rustig!" toen ik meteen terug rechtkrabbelde. Maar ik had effectief geen enkel probleem. Ik heb er echt niks van gevoeld ;-)

23:14 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hi hi op uwen derriere vallen stààt gewoon niet, airbag of niet! Heb het onlangs ook voorgehad, gelukkig helemaal alleen, hier in huis, ik was wel eventjes bang dat ik Kramikske, die in de kamer ernaast lag te slapen, had wakker gedaverd. Ik heb wel niet zo héél veel airbag, maar toch...
Ook heel stom: ik zat op mijn hurkje, de propere vaat terug in de kast te zetten, héél stilletjes, om niet te veel lawaai te maken. Maar ik ben de laatste tijd lichtjes verdikt, en ik had mijn zwaartepunt blijkbaar verkeerd ingeschat. Oh jongens, het moet echt geen zicht geweest zijn. :-D
Hebben jullie dat trouwens ook, dat als je gewicht een paar kilo's schommelt, je plots overal begint tegenaan te stoten?

Gepost door: blablamie | 21-10-11

Reageren op dit commentaar

Airbags zijn "in" ah ja! Ben eindelijk ook begonnen zo zoetjesaan er eentje te kweken, jiehaa... En ja, die zwaartepuntschommelingen middenin het kweekproces, ik peins dat die erbij horen... Bestaat hierover al een studietje in Nature of The Lancet of zo?

Gepost door: karine | 22-10-11

WOEHAHAHAHA Blablamie... ik zie het zo voor mij :-D

Ikzelf moet altijd vreselijk lachen als ik daar zo op de grond lig...

Gepost door: Sakkerlien | 28-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.