19-08-11

Onweer

Vreemd... Gisteren voor de 2de keer op goed een week tijd bijna een hele dag slapend doorgebracht. Ik herinner me dat ik op een bepaald moment wakker ben geworden van een onweer. Ik herinner me ook dat ik toen heb gedacht: amai, zo'n harde donderslagen heb ik nog nooit gehoord. Vandaag ben ik eindelijk terug onder de levenden en zo ongeveer het 1ste wat ik hoor, als ik mijn pc aanzet, is dat van Pukkelpop. Heb me blijkbaar niet vergist dan, in dat onweer. Het waren echt wel de luidste knallen die ik ooit heb gehoord. En het was niet eens vlak boven ons hier. Het is daarmee dat het mij zo ongewoon voorkwam, zelfs duidelijk op afstand en dan nog zo luid. Maar wat ik vooral vreemd vind, ik zou niet kunnen zeggen wanneer het was. Het enige wat ik weet is dat het was toen ik in bed lag.

Ik begin het nu wel echt beu te worden, die vermoeidheid. Het was heel even een klein beetje beter, maar nu is het terug om zeep. Zal maar eens mijn huisarts bellen. Want bij de schildklierdokter heb ik pas in oktober terug een afspraak. En die haar visites zijn altijd zo volgepland dat ik niet denk dat ik er voordien nog terug een afspraak kan versieren.  

 

13:00 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Het vege lijf | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

goh, zo lastig dat je zoooo moe bent... ik ken daar ook wel wat van, maar echt een hele dag slapen is mij nog niet gelukt ;-) (gelukkig) - hoop dat er snel beterschap komt!

Gepost door: tricky | 19-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.