01-07-11

Moe

Weer erg moe de laatste tijd. Ik denk niet dat het aan mijn ambetante schildklier ligt, maar mocht dat zo zijn, dan weet ik daar donderdag alvast meer over. Dan heb ik mijn volgende afspraak bij de schildklierdokter. Gisteren erin geslaagd in het ziekenhuis te geraken om bloed te laten prikken. Kan alleen in de voormiddag en dat ligt momenteel heel moeilijk. Waarschijnlijk vooral daarom dat ik me vandaag voel als een slappe schotelvod.

Ik denk dat het een samenloop van omstandigheden is. Ik heb zo'n anderhalve maand met die luchtpijpontsteking geworsteld en dat vergt toch wel wat van het vege lijf. Wat een gemene beestjes waren dat, die ik toen te pakken had!

Dan was er het overlijden van Saskia natuurlijk. Weegt nog steeds door. Ik mis haar vooral "virtueel" nu. Vanaf het moment dat ze wist dat ze uitzaaiingen in haar lever had, ging ik elke dag op haar blog kijken, om te zien of er nog nieuws was. Dat ben ik blijven doen tot de dag dat ze stierf. En nu gebeurt daar niks meer en ik mis haar virtuele aanwezigheid.

Wat ook een rol speelt, is dat ik momenteel - voor de zoveelste keer - niet op Familiehulp kan rekenen. Het laatste dat ik hoorde, is dat er  - weer eens (!) - een medewerker ziek is geworden. Wat betekent dat ik ondertussen al weer vele weken lang te weinig hulp krijg. Wat ook betekent dat ik dingen alleen of zelf moet doen, die ik anders aan hen kan overlaten. En dat betekent dan weer dat ik aan andere dingen niet toekom, omdat ik er de fut niet voor heb. Deftig koken komt er niet van, want tegen dat ik daaraan kan beginnen, kan ik me amper nog rechthouden. Er ligt een stapel strijk. En omdat die blijft liggen, vormt er zich aan de andere kant van het spectrum ook een stapel vuile was. Goed dat ik veel kleren heb, ik heb nog wel meer dan genoeg om aan te trekken. Administratieve zaken blijven liggen, alhoewel er nochtans dingen bij zijn die heel dringend zijn. Propere afwas geraakt niet opgeborgen, terwijl er langs de andere kant vuile vaat bijkomt... Ik voel dat ik nood heb aan een lange fotowandeling in het groen,  in mijn eentje, maar dat komt er al helemaal niet van. In mijn luisterboeken geraak ik niet vooruit, omdat ik momenteel al na een paar minuten luisteren in slaap val en eens ik slaap, zijn 2 wekkers al niet meer voldoende om me terug wakker te krijgen. De naaiprojecten, waar ik een tijdje geleden nog zoveel zin in had, daar zwijgen we best over.

Enfin, het gaat niet.

23:33 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Het vege lijf | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

oei oei oei Fatima toch, hoe is het er nu mee? ik kan wel eens een handje komen toesteken hoor, ik ben net terug van Italie, heb nog enkele daagjes verlof over (maandag, dinsdag) en het avondlessenseizoen is voorbij, zeg het maar

Gepost door: blablamie | 09-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.