06-04-11

Ik ben een BV!

Ik zit bij de apotheker te wachten tot het mijn beurt is. Word ik plots aangesproken door een jonge vrouw van Noordafrikaanse origine. Hé, zegt ze, ik herken u! Ik begin verwoed na te denken: zou het kunnen dat ik die dame ken?

Dat is me namelijk nog al eens overkomen. Doorgaans herinner ik me gezichten beter dan namen. maar ze mogen niet te veel veranderen natuurlijk. Zo werd ik ooit eens met naam en toenaam aangesproken door iemand. Ik dacht, goh, die gebruikt mijn voornaam dus die moet ik echt wel kennen. maar ik had er echt geen flauw idee van. Bleek het een medestudente te zijn, diue ik al jaren niet meer gezien had. Nu was die in die jaren wel serieus veranderd. het was pas toen ze haar naam zei, dat ik eindelijk het vroeger gezicht bij die naam kon oproepen.

Maar deze dame kwam me echt niet bekend voor. Gelukkig begon ze het meteen uit te leggen. het bleek een lezeres van mijn column te zijn :-) Vorige week had ik iets gelijkaardigs voor. Ik ging naar de copyshop en de dame daar, die mij na al die jaren al wel een beetje kent, zei ook meteen: hé zeg, jij bent wel een BV! Bleek dat ze ook net mijn nieuwe Randkrantcolumn gelezen had :-)

Best wel leutig, hoor, zo herkend te worden op straat ;-) 

 

16:43 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.