01-01-11

Secret santa

Dames en heren, engelen bestaan. Nee, ik ben niet religieus geworden. Maar ik zou niet weten hoe ik de persoon, van wie ik deze week via de post een kadootje kreeg, zou kunnen omschrijven. Een engel uit de hemel is het.

Op de envelop stond als afzender Secret Santa. Dat maakt nieuwsgierig uiteraard. Bovendien, de envelop voelde "raar" aan. Het was duidelijk dat er niet zomaar een brief of kaart in zat. Een kaart was er wel bij, zodat ik wist van wie het kwam :-) Maar er zat ook nog iets anders in. Wat, dat ga ik hier niet verklappen. Ga er maar van uit dat het iets is, dat jullie zelf misschien niet als een kado zouden ervaren, maar wat voor mij zeer, zéér welkom is.

Ik heb gehuild. Niet zozeer om het kado op zich als wel omdat deze persoon aan mij heeft gedacht. Omdat deze persoon mij de moeite waard vindt om me een kadootje te sturen (wie mij een beetje kent, weet wel hoezeer ik daar al zo ongeveer heel mijn leven lang daarmee worstel, met mezelf de moeite waard vinden). Al kennen we elkaar eigenlijk niet eens zo heel goed. Het waren tranen van ontroering en geluk en dat deed deugd. Ik kan me niet eens herinneren hoe lang dat geleden was...

Ik kan geen woorden vinden om die persoon te bedanken. Ze schieten te kort. Ik kan alleen nog eens zeggen hoezeer ik dit gebaar heb gewaardeerd. Dank je, Secret Santa, duizendmaal dank :-)

13:35 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

natuurlijk bestaan engelen. en ze doen nog wel heel wat meer dan cadeautjes sturen. alleen herkennen we ze niet altijd. maar ik heb ze meermaals ontmoet. ze bestaan écht!:-)

Gepost door: blablamie | 01-01-11

Reageren op dit commentaar

Goooh, ik krijg er echt kippevel van!!!
Blij voor jou!!!!

Gepost door: Tal | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.