26-12-10

Prettige feesten

Vandaag voel ik me voor het eerst in ruim een week echt wakker. Mag ook wel, want de afgelopen drie dagen heb ik voor het grootste deel van de tijd liggend doorgebracht. Prettige feesten zijn het dus niet echt geweest, tot nog toe. Ben op eigen initiatief terug gestopt met de pillen die ik voor mijn schildklier moet nemen. Misschien daarmee dat ik nu terug wat wakker ben? Ik weet het niet, maar ik hoop wel dat die specialist me verder gaat kunnen helpen, want zoals het nu is, dat is echt niet meer te doen.

Enfin, nu ik dan toch nog eens wakker ben, kan ik eindelijk eens aan mijn nieuwjaarswensen verder werken, en mijn kerstboom zetten, want ook dat was nog niet gebeurd. Al had dat laatste meer te maken met familiehulp, waar je rond de feestdagen niet op moet rekenen. En ik zou ook graag eens een wandeling gaan maken, wat foto's maken. Ik ben wel geen fan van sneeuw, maar ik moet wel toegeven dat het er op sommige plekken erg feeëriek uitziet :-) Nu, ik hoop wel dat mijn auto nog wil starten. Ik ben de laatste drie dagen ook niet buiten geweest en met dat vriesweer zou het wel eens kunnen dat het moeilijk wordt. We zien wel, ik ben al blij dat ik me menselijk voel vandaag...

Prettige feesten nog, iedereen!

14:23 Gepost door Schaduw Zijde in Algemeen, Het vege lijf | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Dan voel je je waarschijnlijk wakkerder dan ik. ;-)
Ik loop wel rond hoor, ben zelfs buiten geweest vandaag (dat vond ik supermoedig van mezelf), en heb zelfs twee wasmachines gevuld en ook weer leeggehaald. Heb ook een cake gebakken (met die nieuwe machine zo geflikt!). Morgen werken, dat zal niet makkelijk zijn, gelukkig moet ik enkel "assisteren" en zelf niet al te actief zijn. Ik zie geen van beide echt zitten. Ik zou liever nog wat verder uitzieken en hyberneren. Maar, zoals Youssef zegt, het zal me goed doen om toch eens van lucht te veranderen.
Voorzichtig op de weg Fatima, het is gladjes! Ik kijk alvast uit naar je foto's.

Gepost door: blablamie | 26-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.