11-12-10

Morgen

Morgen ga ik moeten overslagen, vrees ik. het was een lange dag. Gisteren ook al. Dat wreekt zich, daar is niks aan te doen...

Gisteren moest ik vroeg op (mijn "vroeg", niet dat van jullie, je weet wel...), omdat ik op mijn nieuwe stageplaats werd verwacht. Tot eind maart werk ik hier, bij het Vilvoords Zilverpunt. Vorig jaar deed ik mee aan het Klimaatwijkenproject. Dat kreeg dit jaar een nieuwe naam: energiejacht. Met onze groep van vorig jaar wilden we graag terug meedoen, maar het Zilverpunt had niet de mankracht om het project terug te trekken. Toen kwam de vraag of ik dat niet zou willen doen. Ik zag dat wel zitten en opperde dat ik dat misschien als stage zou kunnen doen, in het kader van mijn activeringstraject. En dat kon. Zodoende ben ik nu officieel "energiemeester" voor mijn wijk :-)

's Avonds dacht ik er met de bus op uit te trekken, maar dat viel tegen. Aan de bushalte werd ik aangesproken door een meisje, die zei dat ze daar al een uur zat te wachten en dat er nog geen enkele bus was geweest. Nochtans hadden er op die tijd 3 moeten gepasseerd zijn. Oei... Enfin, de bus was er na 30 min. nog niet en toen heb ik het maar opgegeven. Hoop maar voor dat meisje dat ze naar huis is geraakt. Tof, hé, het openbaar vervoer?

Vanmorgen was het dan leeskring. Op het programma stond "Sprakeloos" van Tom Lanoye. Een boek dat door de meesten wel gesmaakt werd, al liepen de meningen op sommige punten toch weer flink uit elkaar. dat is net zo leuk aan het hele leeskringgebeuren: waar anders kan je zo'n hartstochtelijke discussies over een boek hebben :-) Enfin, warm aanbevolen, zowel het boek als de leeskring.

In de namiddag ben ik zoals gewoonlijk op zaterdag wat gaan kringwinkelen. En daarna heb ik nog, zoals jullie zagen, wat foto's gemaakt in het Vrijbroekpark. Niet lang helaas, want er schoot iets in mijn linkerbeen en dat is er nog altijd niet helemaal terug uitgeschoten en wandelen met pijnscheuten is niet zo leuk.

Wel leuk was dat ik nadien, toen ik aan het uitpufen was in de Lunch garden met wat boeken,  onverwachts nog gezelschap kreeg van C. en haar zoontje. Dat is toch zo'n leuk jochie :-)

Maar nu ben ik dus wel moe. Fysiek, maar niet mentaal, en dat is een heel lastige combinatie. Nu ja, het is morgen zondag, dus dan kan dat zo geen kwaad.

22:18 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Het vege lijf, Werk | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.