14-11-10

't Was nat...

... dit weekend. Ik vrees het ergste voor mijn sempervivums. Die zijn in augustus al compleet verzopen geweest en nu dus weer. Geen water vinden die niet erg. Vandaar dat ze het bij mij zo goed doen: ik heb geen groene vingers meer. Maar teveel, dat vinden ze vreselijk. Ik heb het water er wel uitgegoten, maar ja, het was echt te veel.

De Zenne had het ook zwaar te verduren. Heb nog niet de kans gehad om het nieuws te kijken en zo, dus details ken ik nog niet. Wat ik wel weet: toen ik gisterennamiddag naar Mechelen reed stond het water overal waar ik ze passeerde veel hoger dan ik ooit heb gezien. Aan de brug van Eppegem was het toen al op het randje van kritiek. Er loopt daar op de rechteroever een graspad en daar stond het water al op. Elders reikte het water nog niet tot aan de jaagpaden, maar het was alleszins véél hoger dan normaal.

Uit nieuwsgierigheid ging ik vanmiddag nog eens een kijkje nemen. De brug van Eppegem bleek helemaal afgesloten. Tja, dat was te verwachten. Er staan daar trouwens huizen op de linkeroever. Die zullen het wel niet drooggehouden hebben... Aan een andere brug ben ik even gestopt voor een foto. Het water stroomde ook ontzettend snel, merkte ik op.

Ik had hier de foto's willen zetten, maar om god weet welke reden kan ik al wekenlang geen foto's meer op mijn blogs zetten. Merci nieuwe skynetblogs :-( Enfin, ze zijn te zien op Facebook:

22:45 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.