07-11-10

Fijne dag

Dat was het vandaag. Rond de middag had ik afgesproken met een medestudente van destijds die ik al zo'n 20 jaar, schat ik, of toch daaromtrent, niet meer gezien had. En dat was leuk :-) Je hebt zo van die mensen die geen haar veranderen, waar je na zoveel tijd gewoon weer de draad kan opnemen. Da's fijn, want dat zijn mensen die 1) toen al zichzelf waren (ook al waren we toen nog heel jong) en 2) ook zichzelf gebleven zijn. En dat vind ik geweldig!

Daarna ben ik eindelijk nog eens een fotowandeling gaan maken in het Vrijbroekpark. Was al heel lang geleden, want met die vermoeidheid van de laatste paar maanden kwam er van wandelen niet veel meer in huis. Ik had op Facebook al een heleboel herfstfoto's zien passeren, dus ik dacht: tijd dat ik er ook nog eens op uit trek :-) Foto's vind je hier: http://www.facebook.com/album.php?aid=2093953&id=1443...

Ik was nog niet helemaal uitgewandeld, dus ben ik ook nog effe langs het Tangebeekbos gepasseerd. daar vond ik nog een heleboel rozebottels en meidoornbesjes. Vreemd genoeg ook een meidoornstruik zonder blad en met alleen nog een paar verschrompelde besjes, maar... met bloemen. Huh? Tja, het is een warme maand geweest en blijkbaar komt dat nog wel voor, zo'n hersftbloei. Maar toch, raar... Nu ja, de natuur doet eigenlijk al het hele jaar wat vreemd, dus dan kan dit er ook nog wel bij ;-)

22:33 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Foto's | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.