31-08-10

Slaptitude

Aanval van beven, koud zweet en algemene slaptitude gehad in de winkel. Kassierster was meer onder de indruk dan ikzelf, moet ik zeggen. Is niet de eerste keer en het zal ook wel niet de laatste zijn. Ik heb dat soms als ik te lang niet gegeten heb. En ook van mijn schildkliertoestanden heb ik dat al gehad. Wat het deze keer was, weet ik niet. Heb voor de zekerheid iets gegeten en gedronken in mijn auto en ben dan nog een uurtje op het terras van de Lunch Garden blijven zitten. Leek me veiliger dan meteen naar huis rijden, al had ik dat het liefst gedaan.

Misschien is het nog een na-effect van gisteren. Moest om 13u30 op mijn stageplaats zijn, voor de laatste keer. En meteen daarna moest ik naar Kortenberg voor psychologische tests, eveneens in het kader van het activeringstraject. Er was een kanjer bij van meer dan 500 vragen. Was dan ook helemaal meurg toen ik ermee klaar was. Ik had ook veel te weinig geslapen, en dat deed er uiteraard ook geen goed aan. De rest van de dag als een zak patatten op de zetel gelegen. Mijn bedoeling was om vroeg te gaan slapen, maar daar kwam helaas niks van in huis. Ergerlijk hoor, doodmoe zijn, je gewoon niet meer recht kunnen houden en toch niet slapen.

20:45 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek, Het vege lijf | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

"doodmoe zijn, je gewoon niet meer recht kunnen houden en toch niet slapen." = oververmoeidheid. Ken er alles van. Proberen te vermijden, maar spijtig genoeg lukt dat niet altijd hé...

Gepost door: Rita | 01-09-10

Reageren op dit commentaar

He da's komiek, ik had dat ook vandaag. Beven, koud zweet en slaptitude. Zo rond een uur of drie. En een collega van mij rechtover ook. Zouden ze iets in de lucht gedaan hebben?

Gepost door: blablamie | 01-09-10

Reageren op dit commentaar

dan is het van hier komen overwaaien, want ik had vanmiddag weer, weliswaar iets minder erg, zo rond 13u30

Gepost door: Schaduw Zijde | 01-09-10

Reageren op dit commentaar

ik had het daarstraks heel erg, ben bijna van mijne center gedraaid, heb 2 uur vroeger moeten eten dan voorzien. maar ja, komt ervan als je eigenlijk een dag te vroeg terug aan de ramadan begint. het is niet voor niks dat voorgeschreven is dat menstruerende vrouwen niet moeten vasten. mezelf een beetje overschat vrees ik...

Gepost door: blablamie | 04-09-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.