21-08-10

Te veel vandaag (2)

Tegen 13u was ik terug thuis, na het uitstapje naar Diest. Gegeten en wat gerust en dan gaan douchen in het wijkcentrum. Dat laatste zou ik eigenlijk gisteren doen, maar toen heb ik nagenoeg de hele dag in bed gestoken en ben ik het zo ook compleet vergeten. dus moest het vandaag.

Om 16u had ik afgesproken met C., een van mijn nieuwe facebookvrienden (dank u FB!). Haar zoontje had een sportkamp gevolgd deze week en ter afsluiting daarvan zouden de kindjes optreden. Moet je mij doorgaans ook geen twee keer vragen want ik ben nu eenmaal gek op kinderen ;-) Het was ook heel leuk om die peuters en kleuters hun best te zien doen op danspasjes, op een podium, voor een publiek. Er waren er een paar die compleet verstijfden, ocharme, maar ja, je zou van minder, hé.

Daarna gingen we nog wat drinken en ook dat was heel leuk. Vooral toen het zoontje zag dat ik een muggenbeet op mijn arm had en toen meteen alle stoute muggen begon weg te jagen. Maar 't waren ambetante beesten, want ze kwamen altijd maar terug, dus hij had nogal veel werk :-D Wat werd opgemerkt door een meneer aan een ander tafeltje, die de duiven zoute nootjes aan het voeren was en het jochie voorstelde om mee te doen.

Op de koop toe had ik om 19u ook nog afgesproken met Blablamie. Die zou nadien op bezoek gaan bij iemand die ook in mijn straat woont. En omdat van het een het ander komt en Blablamie ontdekte dat die persoon eigenlijk maar een paar huizen verder dan ik bleek te wonen, ben ik daar dan uiteindelijk ook nog mee op bezoek geweest. Lekker gegeten, veel gebabbeld, leuke baby kunnen bewonderen, enz.  

En zo werd het dus echt wel een heel lange dag. En dat wreekt zich. "Te veel", of dat nu te veel leuks is of te veel minder leuks, resulteert altijd, zonder uitzondering, tot een slapeloze nacht. Fysiek ben ik dan moe. Ik lig eerder dan ik zit, hier aan mijn pc, mijn rug doet pijn, mijn benen doen pijn, mijn hoofd weegt te zwaar voor mijn schouders en mijn handen te zwaar voor mijn armen, enz. Maar slapen? Ho maar... Dat komt straks wel, hoor, als ook mijn hoofd uitgeput geraakt. Alleen, op zo'n momenten zou ik eigenlijk juist vroeger moeten kunnen naar bed gaan. Maar helaas... Enfin, morgen is het weekend en dan is er niks dat absoluut moet. Dus we zien wel.

 

03:04 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.