28-07-10

Amai, mijn oog

Letterlijk dan. Kom net van bij mijn huisarts, die zelf net terug is van vakantie. daar zat ik op te wachten want ik heb de laatste tijd af en toe last van mijn linkeroog: wazig en zelfs dubbel zicht. Het gekke is dat het niet constant is en meestal duurt het ook maar een paar uur. Daarom vermoedde ik ook dat het wel niks echt gevaarlijks of dringends zou zijn en dat ik dus wel kon wachten tot hij terug was van verlof.

Dat bevestigde hij: het is niks dringends en het ligt niet zozeer aan mijn oog zelf als wel aan mijn oogspieren. Met name naar links en naar boven kijken bleek erg moeilijk. Volgens hem kan het verband houden met mijn schildkliertoestanden, dus ik moet nog maar eens bloed laten prikken. Verbaasde me, daar had ik nog nooit van gehoord. En als het dat niet is, toch maar naar de oogarts.

Ik heb ondertussen gelukkig al geleerd niet in mijn oog te wrijven. Dat had ik de eerste keer dat ik het had wel gedaan, omdat ik dachjt dat er iets in mijn oog zat. geen wimper of stofje of zo, maar wat slijm of zo, zoals je dat 's ochtends wel eens hebt. het gevolg was dat na een tijdje mijn oog natuurlijk flink pijn deed. Dus beter afblijven. Op zich is het niet pijnlijk, alleen lastig.

Enfin, wordt vervolgd.

18:44 Gepost door Schaduw Zijde in Het vege lijf | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oei, kan dat van de schildklier zijn ... Ik bemerk het soms ook bij mezelf, en sukkel sinds een jaar met een 'luie' schildklier. Mijn bloed is nochtans in april pas gecontroleerd en alles zat nog snor met de hoeveelheid medicatie.

Enfin, hopelijk ben je er snel weer vanaf !

Gepost door: Mamapippa | 28-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.