21-04-10

Geen naailes gisteren

Gisteren was er geen naailes. Kreeg een berichtje dat de lerares ziek is. Dat verbaasde me wel. Eigenlijk had ik wel min of meer verwacht dat het misschien wel eens geen les zou kunnen zijn. Maar dan vooral omdat ik weet dat de juf in de paasvakantie altijd op reis gaat. En met de vulkaanastoestanden leek het me wel mogelijk dat ook zij nog ergens in het buitenland zou kunnen vastzitten.

Maar dat ze ziek zou zijn, verbaasde me wel. Vooral omdat de laatste les voor het paasverlof ook al wegviel omdat ze ziek was. Ik begin me nu dus wel zorgen te maken.

Enfin, ik ga straks eens horen. Want ik ga een lesje meepikken bij een andere klas. Ik zag dat er vanavond ook les gegeven wordt en ik heb dat in het verleden ook al wel eens gedaan. Bijkomend voordeel is dat de leerkracht van vandaag goed op de hoogte is van de werking van de overlock. Er zijn nog wel een paar dingen die ik daarover zou willen leren, dus...

Maar het is ook omdat ik miomenteel in een peiode zit dat ik veel met naaien bezig ben. Creatief bezig zijn is een must voor mij. Maar het gaat in golven. De ene periode ben ik veel met haken bezig, dan weer met schrijven of fotografie. Nu is het dus naaien. En daar wil ik dan ook van profiteren, zolang het duurt. Er zijn ook dingen waar ik echt het klaslokaal voor nodig heb. Stoffen knippen gaat daar beter, want er zijn daar grote tafels. Ze hebben er ook een grote loep met verlichting, die heel handig is als je iets moet losmaken en niet meer zo goed ziet. En de machines zijn wat sterker dan ùmijn goedkoop dingetje, wat nodig is als je dikke stoflagen zou moeten stikken.

Enfin, ik ga duq straks gewoon voor een keertje naar een andere les :-) Maar eerst de mosselen verorberen die ik met 50% korting meebracht van de GB! Mjam...

 

 

16:35 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.