26-02-10

GTB

Terug van gesprek bij het GTB. Dat is de dienst die zich bezighoudt met de begeleiding van mensen met een arbeidshandicap. Warm aanbevolen, hoor, deze dienst. Voor het eerst in jaren heb ik het gevoel dat ik de juiste omkaderig krijg. Er bestaan veel diensten die je bij vanalles en nog wat kunnen helpen. Maar al die diensten werken los van elkaar. Wat mankeert is een instantie die alles wat je aan hulpverlening krijgt in kaart brengt en de krachten bundelt. Dat doet deze dienst  echt wel. En dat is zéér welkom.

Concreet heb ik kennisgemaakt met de dame die voor mij een stageplaats gaat zoeken. Stageplaatsen eigenlijk, want het is de bedoeling dat ik ook eens kan kennismaken met andere jobs dan wat ik tot nog toe heb gedaan, kwestie van mijn opties te vergroten. Vind ik een uitstekend idee! Vooral als dat kan via een stage. Want als het dan niet lukt om een of andere reden, is dat niet zo erg.

Verder ook nog kennisgemaakt met een psychologe van het psychiatrisch ziekenhuis in Kortenberg. Daar houden ze zich blijkbaar ook bezig met slaapproblemen, dus ze zullen daar wellicht ook eens uitzoeken wat er mij op dat vlak precies mankeert en wat er aan oplossing daarvoor te vinden is.

Kortom, dat loopt allemaal erg goed. Wat het uiteindelijke resultaat zal zijn, dat blijft de vraag. Daar wil ik niet eens aan denken, eerlijk gezegd. Ver vooruitdenken is in mijn leven sowieso niet doenbaar. Ik ben al blij als ik zonder al te veel kleerscheuren het einde van de dag haal.

17:25 Gepost door Schaduw Zijde in Werk | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.