02-02-10

Pfft

Net terug van een ontspannend avondje. Na een bezoek aan de notaris blijven plakken met de familie. Fijn, en dat had ik absoluut nodig na de afgelopen paar dagen.

Een goeie 10 dagen geleden kreeg ik een brief van de rechtbank, in verband met mijn procedure tegen het RIZIV. Het resultaat was zoals verwacht negatief, maar ik wist ook dat je daartegen nog in beroep kan gaan en dat was ik zeker van plan. Nu gaat het de laatste tijd niet zo goed, weer meer last van vermoeidheid dan anders. Als ik een halve dag op twee min of meer functioneer ben ik al heel blij. Uiteraard blijft er hier dan vanalles en nog wat liggen. Zo was ook die brief blijven liggen, helaas. Nu schoot die mij vorige donderdag gelukkig toch terug te binnen. Ik was een beetje bang dat de termijn waarbinnen ik beroep kon aantekenen al gepasseerd was, want in zo'n periode is mijn besef van tijd ook niet direct wat het zou moeten zijn, eerlijk gezegd.

Enfin, ik bleek nog op tijd maar heel nipt, namelijk tot het einde van deze week. Ik stuur dus een mail naar mijn advocate en krijg een mail terug dt zij het niet meer ziet zitten om mij nog langer bij te staan. Enerzijds tja, het is pro deo dus zij verdient daar niks aan maar heeft wel kosten natuurlijk, en met dat dat soort zaken heel lang duurt... Anderzijds omdat ze zich al vaak geërgerd heeft aan de gebrekkige communicatie met mij. Ik geef toe, dat is bij mij echt een probleem, ik weet dat en ik denk dat iedereen die met mij contact heeft dat zal bevestigen. Alleen, ik kan er niks aan doen en kan er dus alleen maar begrip voor vragen. Is dat begrip er niet of niet meer, tja...

Nu goed, ik kan dus haar beslissing heel goed begrijpen, maar ik had het wel graag iets vroeger geweten. En dat was verre van evident, dus het heeft me weer heel wat stress opgeleverd. Maar dankzij de hulp van vrienden ziet het ernaar uit dat het toch in orde gaat komen, Oef!

Dan hoorde ik gisteren (!) dat ik vandaag om 17u bij de notaris werd verwacht in verband met de erfenis van mijn moeder. Ze is ondertussen 4,5 jaar overleden, dus het wordt wel tijd dat we dat hoofdstuk eindelijk eens kunnen afsluiten, nee?

Ik dacht eerst dat ik het niet ging halen, die afspraak. Werd pas om 15u wakker, en dan moest ik nog om brood en zien dat ik gegeten had voor de naailes begon. Ondertussen moest ik ook nog contact opnemen met de nieuwe advocaat en naar die afspraak. Goed dat ik eerst mijn pc heb opgezet en mijn mail bekeken. Want er was een mailtje van de school dat de les niet kon doorgaan, omdat de juf ziek is.

Jammer voor de juf, maar mij kwam het eigenlijk wel goed uit, eerlijk gezegd. Ik heb alles kunnen doen wat ik moest doen én heb daarna nog kunnen genieten van een onverwacht avondje bijkletsen met 2 van mijn broers en 1 van mijn zussen. Straks nog effe met de hond naar buiten en dan zet ik er een punt achter voor vandaag. Oef, oef, oef...

 

21:24 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.