19-12-09

Volle maan op oudejaarsavond

Net ontdekt dat het met oudejaarsavond volle maan is. Dat vind ik toch wel heel erg bijzonder: het oude jaar afsluiten en een nieuw inluiden onder een volle maan. daar moet ik beslist iets mee doen! Ik denk dat ik - voor of na het vuurwerk - een wandeling ga maken, ergens op een open plek, waar je ver om je heen kan kijken. Ergens op de oevers van Zenne of het kanaal, denk ik. Ik weet wel een paar locaties die zich daar heel goed voor lenen. Wandelen bij maanlicht vind ik altijd al fijn en er gaat al helemaal niks boven een volle maan die neerstraalt op een besneeuwde vlakte. Dus wat mij betreft mag er met oudejaarsavond sneeuw liggen. Maar dan wel liggen, niet vallen. En alleen op die dag, want voor de rest heb ik het wel weer gehad met sneeuw.

Update: De plannen zijn al veranderd. Kipjohn moet op de paarden passen, dus gaan Blablamie en ik haar gezelschap houden. We zullen daar dan wel naar de volle maan kijken :-) Zouden paarden ook maanziek zijn?

23:19 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

volle maan hmmm, dat wordt wel leuk, volle maan, vuurwerk, briesende paarden (ik had bijna "sneeuw" geschreven maar hield me op tijd in! :-)). jammer dat de klim naar de top van de terril zo stijl is, vandaaruit heb je een prachtig zicht op een onmetelijke vlakte, tot Antwerpen, tot Luik, tot Nederland... inclusief alle vuurwerken!

Gepost door: saskia | 22-12-09

Reageren op dit commentaar

terril klinkt fantastisch, Saskia, maar of ik dat haal...

oh ja, ter info, haast alle Schorpioenen zijn een beetje maanziek ;-) En jij krijgt er maar liefst 2 over de vloer :-D

Gepost door: Schaduw Zijde | 23-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.