22-11-09

Verjaardagsfeestje

Wel, dat was leuk! Ik heb me voorgenomen om dit vaker te doen. Ik vind het heerlijk om mensen te ontvangen en lekker dingen voor hen klaar te maken. En lekker betekent daarom nog niet duur. Veel heeft dit feestje me ook niet gekost: ik heb gewoon uit mijn voorraad geput. Zo heel veel werk heb ik er ook niet aan gehad. Eigenlijk waren er maar 2 dingen bij die in de oven moesten.

Ik kan alleen slecht inschatten hoeveek ik voor hoeveel mensen nodig heb. Ik heb altijd ofwel te veel of te weinig. Deze keer was het te veel, dus ik ga deze week nog flink mogen dooreten :-) Tenzij iemand me wil komen helpen? ;-)

Op het feestje zelf er niet aan gedacht foto's te maken. Ik heb er dan maar een paar gemaakt van wat er nog over is. En er meteen de recepten bijgezet :-) Je vindt ze op mijn facebook-profiel: http://www.facebook.com/album.php?aid=2041955&id=1443... (publiek album, dus iedereen kan doorklikken)

Ik was vergeten hoe graag ik kook, moet ik toegeven. De laatste tijd, met het hondbeest in huis, komt het er niet vaak van. Vaak zo moe dat ik gewoon een pizza in de oven schuif of zo... Maar zo eens echt tijd vrijmaken om te koken en nadenken over de presentatie, dat is zalig :-)

Op naar mijn volgende feestje!

22:24 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.