10-11-09

Haken

Het is hier erg stil en dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van Lola, de hond van Oudste Zus. Lief beestje maar erg vermoeiend voor mij.

Nu niet dat ik helemaal niks meer doe, natuurlijk, jullie kennen mij ;-) Zo was ik vanmiddag na de booschappen even iets gaan drinken. In het gezelschap van mijn haakwerk. Ik wil eindelijk de poncho afkrijgen waar ik al een paar jaar mee bezig ben. de grootste stukken zijn effectief klaar en die was ik aan het in elkaar zetten. een paar tafeltjes verder zat een van mijn chiroleidsters van heel lang geleden. Toen ze even weg was, zei haar vader tegen mij dat ze zin had gekregen van mij met mijn werkje bezig te zien :-D

Ik heb er altijd succes mee, als ik mijn haakwerk meepak. Vooral bij kinderen valt het altijd in de smaak. Ze vragen aan hun mama wat die mevrouw doet of ze komen het zelf vragen, als het durvers zijn :-) Er zijn er maar heel weinig die weten wat ik doe. Ik heb dat op die leeftijd geleerd, dus ik vraag me nu wel af of ze dat nog krijgen op school. Zou het wel jammer vinden als dat niet zo is. Het is nog zo fijn om zelf iets te kunnen maken!

 

17:27 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.