04-10-09

Herfstwandelingen

Keelpijn sinds gisterenavond. Zou dat nu zijn omdat ik gisteren in de wind ben gaan wandelen? Het is wat mij betreft terug wandeltijd. Eind augustus en september vind ik maar niks op dat vlak. Je ziet alles afsterven, verdrogen, rotten. Kom altijd licht gedeprimeerd terug als ik in die periode ga wandelen.

Maar gisteren waaide het zo heerlijk.  Wandelen in de wind is zalig! Zeker zoals gisteren. Het was geen ijskoude wind en het was ook niet nat. Het begon pas te regenen toen ik terug naar huis reed. Vandaag ziet het er weer zo heerlijk uit, dus ik denk dat ik terug naar buiten trek.

Zag trouwens dat er veel beukennnootjes lagen. Ik heb eens gelezen dat dat niet elk jaar gebeurt, maar blijkbaar is het dit jaar wel een beukennootjesjaar. Wat me eraan doet denken dat het sinds mijn kinderjaren geleden is dat ik nog eens van die nootjes gegeten heb. Heb ondertussen wel op het web gevonden dat je er daar niet te veel van mag eten. Goh, de natuur heeft toch zoveel lekkers en moois te bieden, niet?

15:53 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.