28-07-09

De wereld is klein

Dat merkte ik afgelopen zaterdag nog maar eens op. Op het tuinfeestje van leeskringvriendin A. ontmoette ik de oudere zus van iemand met wie ik in het middelbaar de schoolbanken gedeeld heb. Ik had haar naam al gezien in de uitnodigingmail en me toen afgevraagd of zij het was. Inderdaad dus :-)

En de connecties blijken nog verder te gaan. Toen A. vandaag langskwam om de wildernis hier achter mijn huis te besproeien, vroeg ik haar van waar zij die vrouw -ook weer viavia - al eens ontmoet heb: hij had toen een relatie met iemand met wie ik destijds de cursus literaire creatie volgde, aan de academie in Strombeek.

Op Facebook merk ik dat ook heel vaak. Mensen die ik ken, blijken andere mensen te kennen die ik ook ken, maar van wie ik niet wist dat ze elkaar kenden. Een klasgenootje uit het middelbaar, over wie ik al jaren niets meer gehoord had, blijkt bijvoorbeeld al jaren bevriend te zijn met iemand die ik aan de unief kende.

Vooral kom ik via Facebook mensen terug op het spoor, met wie ik het contact verloren was. Dat is heerlijk, zeker als blijkt dat de klik van vroeger er nog altijd is. Leve Facebook :-)

23:01 Gepost door Schaduw Zijde in Mijn gedacht | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.