16-07-09

Slank

De weegschaal geeft cijfers aan die ik al 9 jaar niet meer gezien heb. Zo'n 20 kilo is er ondertussen al af. Mijn heupomtrek: -10 cm (met als gevolg dat sommige van mijn rokken afzakken natuurlijk...) Ik voel me slank :-)

Ik vraag me nu dus wel af hoelang die schildklier al slecht aan het functioneren was. Wellicht al ten tijde van mijn cortisonekuur, neem ik aan. Het slechte nieuws is dat ik Hashimoto's heb. Dat is slecht omdat je schildklier daarbij soms te snel dan weer te traag werkt. Begin dit jaar was ik hondsmoe, te traag dus. Dan heb ik en periode gehad dat ik stond te trillen op mijn benen: te snel m.a.w. De laatste paar weken slaap ik me weer te pletter, ongeveer 1 dag op 2.

Mijn dokter had gezegd dat ik het hem moest laten weten als ik tekenen opmerkte dat mijn schildklier te traag werkt. Maar het vervelende is dat hij nu met verlof is. Weet dus niet goed wat ik moet doen. Eind volgende week zou hij terug moeten zijn, dus ik denk dat ik toch maar tot dan wacht. Ik zie het niet zitten om naar een andere arts te moeten gaan die mijn dossier niet kent.

Maar het is een ellende want alles blijft hier liggen. Bovendien, met dat het vakantie is, kan ik ook niet altijd rekenen op Familiehulp. Maandag bijvoorbeeld maken ze de brug. Betekent dat het weer weken gaat duren voor er hier nog eens gekuist wordt.

13:13 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.