20-05-09

Oef

Het pre-feestdag gestress is voorbij. Nu kan ik op mijn lauweren rusten. Nou ja, voor zover ik een mens ben die kan rusten natuurlijk. Ondanks vermoeidheid ben ik er nog altijd niet in geslaagd zitvlees te kweken. Ik kan niet gewoon nietsdoen. Zelfs als ik echt moet luggen, dan nog is dat met een boek of een dvd. En als ik zelfs mijn ogen niet kan openhouden, steek ik een luisterboek in. Hopeloos dus :-D

Vandag was boodschappen doen anders dan anders. Ik krijg van het ocmw voedselcheques. Daarmee kan ik vooro 25€ boodschappen doen. Kan wel alleen in de GB, hier in Vilvoorde. En ook alleen voeding en wat huishoudproducten. geen katteneten bijvoorbeeld.

Nu is dat laatste geen probleem. Met gebruik van die cheques hield ik genoeg over om mijn poezebeestjes eens te tracteren op kattensnoepjes. Deed me zo'n deugd, om eens iets voor die beestjes te kunnen doen. En ze waren blij :-)

Ik was vooral van slag. Ik ben niet meer gewoon om geld te hebben. Nu niet dat ik daar echt wild mee kan doen, maar ik kon bijvoorbeeld echt brood kopen. Met echt brood bedoel ik, niet het goedkoopste brood van de Lidl, dat ik altijd plastieken brood noem. Van dat brood dat je ook in ziekenhuizen krijgt en dat ongeveer evenveel smaak heeft als een glas plat water. Maar bon, het vult je maag, hé, en voor de rest ga ik daar niet moeilijk over doen.

Maar geld dus en ik had moeite om het op te krijgen. En dat moet wel, want je krijgt er niets op terug. Dus heb ik me een paar speciallekes veroorloofd ;-) Geitenkaasjes en mijn geliefkoosde frambozenvinaigrette. Beetje sla daarbij en ik heb een feestmaal :-)

Enfin, we zijn hier, ondanks alle omstandigheden gelukkig :-)

18:18 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lekker zo kan ik genieten van een "roggeverdoemmeke" met brusselsekaas en verse koffie.

(een roggeverdoemmeke is een klein rond heel donker stevig broodje)maar mischien kent je dat wel :)

Gepost door: liliwens | 20-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.