11-05-09

Poetshulp

Vandaag andere poetshulp dan gewoonlijk want ze is ziek. Die van vandaag is niet erg tevreden over het werk van haar collega. Ik ook niet, ze poetst nogal oppervlakkig en ze ziet geen vuil. Deze wel :-)

De ene mens is de andere niet als het op kuisen aankomt. Ik herinner me nog de poetsvrouw bij 11.11.11. Die overdreef soms wel een beetje. Ooit heeft ze eens de wc-brillen in de vaatwas gestopt. En een keer heeft parfum gespoten in de lift, omdat die volgens haar zo'n raar geurtjke had. 

Oma was bijvoorbeeld ook nogal oppervlakkig qua kuisen. Bij haar was dat omdat het altijd allemaal rap moest gaan voor haar. Toestellen gingen bij haar dan ook niet al te lang mee, gewoon omdat te vies werden :-D

Ik heb er zelf een tijdje over gedaan om echt proper te worden. Was eerst wat lui, op dat vlak, moet ik eerlijk toegeven. Totdat ik op een dag beestjes in mijn bergkast vond. Achteraf bekeken had dat niets met hygiëne te maken. Ik had biologische gierst gekocht en daar zaten natuurlijk geen bewaarmiddelen in. Ik was die uit het oog verloren en toen zaten er beestjes in. 

Maar het was wel een ferme wake-up call :-D Ik heb toen heel mijn huis, van onder tot boven, elke centimeter geschrobd. En nadien heb ik altijd grondig schoongemaakt.

Tot ik ziek werd, maar ja, dat is een ander verhaal...

15:42 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.