29-04-09

OCMW

Goed gesprek gehad bij het OCMW. Eindelijk nog eens. Mijn contactpersoon is terug helemaal gezond en daar ben ik heel blij om. Ze deed haar werk immers erg goed, heel professioneel en ze probeert altijd naar oplossingen te zoeken. Héél anders dan haar voorgangster...

Zo heeft ze bijvoorbeeld een oplossing voor het cursusgeld van de naailes. Ik was bang dat ik niet meer zou kunnen gaan, omdat ik gewoon geen geld heb om het te betalen. Maar ze denkt dat ze dat wel geregeld kan krijgen.

Ik hoop het, want ik zou het heel erg jammer vinden. Ik naai echt wel graag en ik zou de lessen erg missen. Ik zou ook graag wat willen bijleren over verstelwerk. Ik heb dat al een paar keer gedaan voor vrienden. Vind het boeiend, ik leer er altijd wat mee bij. Het geeft je een goed inzicht op hoe kleren in elkaar zitten. Het klinkt misschien raar, maar ik vind er de intellectuele uitdaging in die ik in mijn leven altijd al nodig heb gehad :-) Ik moet iets hebben waar ik mijn hersenen op kan breken.

Ze zegt dat ze het ook voor mij zou kunnen regelen als ik bijvoorbeeld terug naar de Weight Watchers zou willen gaan. Ook dat zie ik echt wel zitten. Ik heb daar destijds zo'n goede resultaten mee gehad. Het is vooral het feit dat je het in groep doet. Ik ben eigenlijk wel gevoelig voor groepsdruk, moet ik toegeven. Ik zal altijd wat beter mijn best doen als ik in een groep zit. Dat stimuleert mij. Dus, ik ga zeker eens informeren. Wie weet :-)

16:22 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.