18-01-09

Anonimiteit

Schaduw voelt zich niet goed. Al sinds woensdag. Daar zijn redenen voor, maar ze kan niet zeggen wat. 

Ooit was dit een anoniem blogje. Maar dat is allang niet meer het geval. Op zich is dat niet slecht: irl vrienden die te weinig van mij horen, weten dat ze hier terecht kunnen voor nieuws. Maar dat geldt ook voor sommige mensen, van wie ik liever niet heb dat ze te veel van mij weten. En dat maakt dat ik tegenwoordig op mijn blog niet meer alles kan zeggen wat ik zou willen kunnen zeggen. 

Bon, nu kan je zeggen dat je nu eenmaal niet alles wat op je lever ligt op het internet moet zetten. Dat is zo. Maar... dit blogje heeft nu eenmaal ook de functie van nieuwsbericht voor mijn vrienden/uitlaatklep voor mezelf. 

Enfin, ik worstel al een tijdje met dat probleem en ik denk dat ik uiteindelijk een oplossing gevonden heb. Ik ga een privéblogje maken, een waar je alleen opkan als je het adres hebt en het paswoord. Dat bestaat, niet bij skynet, wel bij andere blogproviders. Heb dan ook een beetje zitten twijfelen of ik het hier zou aankondigen of niet, nu met mijn nominatie in de blog awards van Skynet. Maar kom, ze mogen niet klagen, tenslotte heb ik bij hen toch een heleboel blogs ;-)

Mijn irl vrienden mogen dus binnenkort een mailtje verwachten met adres en logingegevens. Deze blog blijft zeker bestaan. Ik doe hier nog wel meer dan alleen mijn hart uitstorten. Maar er zijn dingen die niet voor eenieders oren bestemd zijn. En een blog is voor mij nu eenmaal veruit de beste manier om die gezegd te krijgen.  

02:23 Gepost door Schaduw Zijde in Blogs en bloggen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik herken dit, Schaduwzijde.
Heb namelijk net hetzelfde probleem.
Meer en meer mensen die ik IRL ken, blijken ook mijn blog te lezen, en dan wordt het inderdaad moeilijk om echt te gaan schrijven wat je denkt, voelt...

Gepost door: kaatje | 18-01-09

Reageren op dit commentaar

Yep ! Bij mij ook. Nu heb ik er weinig hinder van aangezien ik nu niet meer schrijf zoals in het begin. Toen vertelde ik ook meer om mijn jeugd en andere gebeurens van me af te schrijven.

En jawel je kan een blog maken waar enkel geregistreerden kunnen lezen. Ik geloof zelfs dat ik de mijne met één klik kan afsluiten. Ik zou 't eens moeten bekijken, al ben ik dat niet zinnens.

Leuk is anders, dat wel.

Gepost door: ms | 18-01-09

Reageren op dit commentaar

Zoiets kan ik begrijpen, maar je komt toch hier ook nog wel regelmatig posten hè. 'k Vond het altijd wel leuk om te komen lezen !

Gepost door: Mamapippa | 20-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.