05-01-09

Spuitje, sneeuw en een kadootje

* Sneeuw *

Moest vannacht opstaan om te gaan plassen. Vond dat het buiten merkwaardig licht leek. Keek naar buiten: alles wit. Toen ik de deur opendeed voor de postbode was het nog witter. Ik schat dat er hier toch zo'n 5 à 6 centimeter ligt, te beoordelen aan de auto's. Ik heb een haatliefde-verhouding met sneeuw. Op zich vind ik het wondermooi. Maar het is koud en nat en glad, brrr. En toch ga ik straks naar buiten om sneeuwfoto's te maken. Voor het niet mooi meer is. 

101_9518 (1424 x 1067)

 

 

 

 

 

 

Totootje is ondergesneeuwd.

 

* Spuitje *

Voilà, de verpleegster is geweest. Het was mijn lievelingsverpleegster, een lieve zachte vrouw, die heel veel van katten houdt en een kat heeft die op mijn Caspertje lijkt :-) En daarmee heb ik weer mijn maandelijkse portie levensvocht gekregen. Blijf het vreemd vinden: ik leef eigenlijk op geleende tijd. Met de ziekte die ik heb zou ik vroeger, voor ze wisten wat eraan te doen, allang gestorven zijn. Heet niet voor niets 'pernicieuze' anemie. Maar tegenwoordig krijg je elke maand je prikje en je leeft verder. 

* Kadootje *

Werd vanmorgen te vroeg wakker. Het was de postbode. Denk dan altijd, oh nee, weer een aangetekende brief. maar nee, het was een pakje. Van Saskia. Wat leuk!

101_9522 (600 x 450)

 

 

 

 

 

Heel erg bedankt, hoor :-) Jouw kadootje is nog niet klaar (zit nog in de designfase :-), dat zal voor tegen je verjaardag zijn.

 

 

 

10:58 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.