01-01-09

Crème au beurre

Nu heb ik toch wel ferm moeite moeten doen om aan een stukje taart te geraken vandaag. Je zou denken dat op een feestdag de meeste bakkers open zijn. Nee dus. 

Eigenlijk was ik van plan om in de Lunchgarden een stukje taart te gaan eten. Maar ik was te laat, tegen dat ik daar toe kwam waren ze al aan het sluiten. Pech. Dan dacht ik, nu ik hier toch ben, kan ik evengoed in Mechelen gaan zien of ik ergens een stuk taart vind. Bijna alle bakkers die ik passeerde waren echter toe. Foert, dacht ik, dan maar terug naar huis.

Wat bleek, hier in Vilvoorde ook bijna alle bakkers toe. Behalve de ene waar ik eigenlijk niet eens naartoe wou. Niet omdat het geen goeie is, integendeel. maar ze zijn daar blijkbaar niet zo voor taart met crème au beurre. En dat was het probleem, want ik had eigenlijk vliegende goesting in crème au beurre. Dat is niet van mijn gewoonte, meestal vind ik dat te vettig, maar nu had ik er dus echt goesting in. Uiteindelijk bleken ze bij die bakker dan toch nog iets naar mijn goesting te hebben, zij het dan met chocoladesmaak. En dat is dan weer iets minder mijn goesting. Ja sorry, ik ben een van de weinige mensen die niet echt gek is op chocolade ;-) Enfin, nu heb ik dus wel mijn goesting gehad, maar toch niet helemaal. Endat betekent dat de goesting gaat blijven.

Nu was ik eigenlijk van plan om eens zelf een kerststronk te maken. Maar ik had er uiteindelijk toch de fut niet voor. Denk dat ik een dezer dagen dan maar eens een après-kerstmis ketrststronk ga maken. Met lekker veel crème au beurre ;-)

Hebben jullie dat nooit, dat je zo'n vreselijke vliegende goesting in iets krijgt en dat je dan geen rust hebt, voor je het gehad hebt?

17:47 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.