06-11-08

Kwijt

Ik heb weer iets voor. Ik ben mijn bankkaart kwijt. En dat niet alleen, alle kaarten: Happy Days, sis-kaart enz. Zaten allemaal samen in een etuitje en het is dat wat ik kwijt ben. Al een geluk dat mijn id-kaart gewoon in mijn portefeuille zit. 

Het laatste dat ik me met zekerheid kan herinneren dat ik het vast gehad heb, is vorige week vrijdag bij het tanken. Heb het toen wel 2 keer vastgehad, want ik ben toen van pomp moeten veranderen. Die waaraan ik stond, daar was een probleem mee, dus dan ben ik naar een andere  gegaan. Ik ben daarna wel nog naar de bib geweest en naar de Carrefour. Ik vermoed dat ik ze in de Carrefour nog had, want anders zou ik het toen al gemerkt hebben, bij het uithalen van de Happy Days kaart. De dagen daarna ben ik eigenlijk nauwelijks buitengeweest. Eigenlijk alleen zondag in Dilbeek en dinsdagavond naar de les. Gisterenavond wou ik geld afhalen en toen heb ik het dus gemerkt. 

Ik ga straks dus op zoek. Gisteren al geprobeerd in de auto te kijken. Zal niet de eerste keer zijn dat dat tasje ergens tussen de zetels sukkelt. maar in het donker zag ik zo direct niks. 

Ben er helemaal van onder de voeten.

 

13:51 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

vervelend! heb je ze al teruggevonden? zoiets overkomt mij ook regelmatig, maar meestal één kaart tegelijk. Nu ben ik mijn identificatiebadge van het ziekenhuis kwijt... grrr!

Gepost door: saskia | 08-11-08

Reageren op dit commentaar

Oei, 't is te hopen dat je alles weer terugvindt.
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 11-11-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.