02-11-08

Uitstapje

Ik moest vandaag in een deelgemeente van Dilbeek zijn. Dacht, normaal is dat iets van een halfuurtje, maar ik moet de weg zoeken en met de wegenwerken overal... zal maar een uur van tevoren vertrekken.

Begon al direct goed: de brug was open. Dan bleek dat de baan naar Grimbergen nu in beide richtingen afgesloten is ipv maar in 1. Nu moest ik daar niet zijn, maar dat maakte het wel extra druk omdat niemand zich daaraan verwachtte, natuurlijk. Enfin, goed dat ik het nu weet want ik moet dinsdag wel die richting uit dus ik weet nu dat ik een andere weg moet pakken.

Dan bleek dat google maps mij weliswaar de korste weg getoond had, maar zeker niet de meest evidente. Kleine smalle wegeltjes, waarbij ik een paar keer dacht, god weet waar ik nu ga uitkomen :-)

Het voordeel was dat ik een paar heel mooie panorama's onderweg gezien heb. Ik had een paar keer willen stoppen voor een foto, maar ik durfde niet goed. We zouden naar een theatervoorstelling gaan en dan moet je wel op tijd zijn uiteraard.

Uiteindelijk kwam ik toch uit waar ik moest zijn. Maar in het terugkeren, toen het donker was, heb ik voor de zekerheid toch maar een bewegwijzerde route gekozen :-)

21:39 Gepost door Schaduw Zijde in Uitstapjes | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.