29-10-08

Arrogant en koppig mens

Bij het terugkomen van het ocmw een aanvaring gehad met een vreselijk arrogante en koppige madam. 

De situatie was de volgende. Ik sta geparkeerd op de laatste parkeerplaats voor een hoek. Terwijl ik in mijn auto instap is er een madam met een kleine bestelwagen, die ziet dat ik ga wegrijden, maar te laat, want ze is mij al gepasseerd. Wat doet ze nu? In plaats van achteruit te rijden, gaat ze voor mij staan, waarmee ze dus de straat waar ik moest inrijden volledig blokkeerde. Ik zet mijn pinkers op om haar te laten weten dat ik die straat inmoet. Madam blijft staan. Ik doe eens teken met mijn lichten. Geen reactie. Ik geef een tikje op mijn claxon. Reactie!

Het is te zeggen, ze stuurt haar zoontje om te zeggen dat ik moet achteruitrijden om haar in die plaats te laten inrijden. Ik leg dat manneke uit dat het logischer is dat zij ofwel achteruit rijdt of een klein beetje vooruit om mij door te laten. Manneke terug de auto in. Effe later manneke terug de auto uit om te zeggen dat ik maar achteruit moet rijden. 

Tegen dan had ik het al ferm op mijn heupen. Zeg tegen dat manneke dat ik wel zal blijven staan tot zijn moeder uit de weg gaat. Vond dat al wel heel ambetant dat ze altijd dat ventje de kastanjes uit het vuur liet halen. Dus ik was van plan om zelf eens tot bij haar te gaan.

Nu komt er op dat moment een andere bestelwagen aan, een grote deze keer, die ook die straat inmoet en dat natuurlijk niet kan omdat madam daar de hele straat blokkeert. Dat is uiteindelijk de oplossing geweest. Ze is dan toch opzij moetren gaan, zodat die man doorkon. Zo kon ik dan tenslotte toch door. En zij maar gesticuleren tegen mij toen ik haar voorbijreed. 

Hoe groter de auto, hoe groter het ego? Ik snap dus echt niet wat dat mens bezielde. Als je graag iemands parkeerplaats wil overnemen, dan moet je die auto toch op zijn minst de kans geven om weg te rijden, nee? Hoe haalde ze het in haar hoofd om van mij op die manier te eisen dat ik achterwaarts die parkeerplaats zou uitrijden omdat dat haar gedacht was? Ik wil nu nog aannemen dat het misschien iemand was die niet zo goed met die grote wagen kon parkeren of zo, maar dan kom je dat gewoon effe beleefd uitelggen. En dan had ik zonder problemen gedaan wat ze vroeg. Maar als mensen zich zo lomp, onbeleefd en arrogant opstellen en dan nog hun kinderen sturen om het op te lossen, sorry hoor...

16:45 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

=^..^= ben ik helemaal met je eens!!!

Gepost door: Talleke | 31-10-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.