15-10-08

Kwisje: met welk sterrenbeeld ben je het meest compatibel

clipped from apps.facebook.com
Pisces
You are most compatible with PISCES! I'm sure most of your friends are Pisceans! Together you're going to rock! Pisceans possess a gentle, patient, malleable nature. They have many generous qualities and are friendly, good natured, kind and compassionate, sensitive to the feelings of those around them, and respond with the utmost sympathy and tact to any suffering they encounter. They are deservedly popular with all kinds of people, partly because their easygoing and affectionate. Pisces are rarely content. They are more readily concerned with the problems of others than with their own. They are never egotistical in their personal relationships and give more than they ask from their friends. They are nevertheless intensely loyal and home-loving and will remain faithful.
 blog it

Misschien eerst zeggen, ik geloof niet in horoscopen maar in sterrenbeelden kan ik me wel vinden. Mij lijkt dat het feit van in hetzelfde jaargetijde geboren te worden bewt wel invloed zou kunnen hebben op hoe je je ontwikkelt. Ik ben overigens scorpio en daar ben ik best wel trots op ;-)

Maar met die compatibiliteit hier ben ik toch niet helemaal akkoord. Het is wel zo, schorpioenen en vissen heten goed overeen te komen. Nu kom ik toevallig uit een familie die omzeggens vergeven is van de vissen ;-) 4 stuks maar liefst. Leer mij dus vissen kennen... Van die 4 voldoet de helft min of meer aan de gegeven omschrijving. De rest wat minder. Met die van de eerste soort kan ik het inderdaad wel vinden. Met die van de andere... um, wat minder, laten we zeggen.

Nu ja, dat is met mijn mede-schorpioenen ook. Met sommigen klikt dat heel goed. Met andere daarentegen... Mijn moeder was er ook een, en wie mij kent of hier regelmatig meeleest, weet hoe goed dat ging...

Wat ken ik dan nog?

  • Boogschutters. Maar zelden boogschutters gekend waarmee ik echt goed overeenkwam. Daar is blijkbaar iets dat niet zo compatibel is.
  • Steenbokken, dat gaat wel. Tenzij ze perse hun naam eer aan willen doen. Daar kunnen vodden van komen, want scorpio's kunnen ook bokkig zijn.
  • Met Tweelingen klikt het over het algemeen ook wel, al krijg ik grijs haar van de snelheid waarmee ze op iets uitgekeken raken. 
  • ik ben al zo'n 25 jaar bevriend met een leeuw(in), een echte hartsvriendin, dus dat zit blijkbaar wel snor
  • als ik mijn hart verlies aan een weegschaal, dan komen daar geheid vodden van, dus daar begin ik niet meer aan. Nochtans was mijn Opa er een, en daar had ik nochtans zo geen last mee.

Voor de rest ben ik niet zo bekend met de sterrenbeelden in mijn omgeving. En natuurlijk is het sterrenbeeld niet de enige factor.

 

09:00 Gepost door Schaduw Zijde in Mijn gedacht | Permalink | Commentaren (2) | Tags: sterrenbeelden |  Facebook |

Commentaren

Euhm Ik geloof daar niet zo erg in. Volgens de boekskes, die het zogezegd kunnen weten, zou ik niet overeenkomen met een stier. Slow is een stier. Enkele zeer goede vrienden zijn stier.

Volgens andere boekskes, die het zogezegd kunnen weten, zijn weegschalen de gemakkelijkste mensen om mee samen te leven. Soms betwijfel ik dat. Soms niet. Ik ben een weegschaal.

*grijns*

Gepost door: ms | 15-10-08

Reageren op dit commentaar

Aquarius Je kent in elk geval ook een aquarius en die is net gaan zwemmen! Benieuwd of ik ook overeen kan komen met een Pisces (Freddy is er eentje)!

Gepost door: saskia | 21-10-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.