04-08-08

Terug gaan daten?

Toen we zaterdag op stap waren, had ik het met vriendin K. ondermeer over datingsites. Ben al een tijdje aan het denken om het nog eens te wagen. Mentaal voel ik me redelijk goed in mijn vel. Dus waarom niet?

Wat me vooral tegenhoudt is heel mijn situatie... Wie mij kent, weet wel dat ik geen schulden heb omdat ik een gat in mijn hand heb. Maar als je iemand niet kent... En dan nog mijn kwakkelende gezondheidstoestand.

Ik bedoel maar, ik breng zo onderhand wel een heel pak bagage mee in een mogelijke relatie. Ik heb altijd al wel een rugzak gehad (zoals vriendin A. dat noemt), maar hij wordt altijd maar groter.

Ik denk wel dat ik daarnaast best nog wel wat te bieden heb, maar ik zit wel in mijn maag met de rest. Erover liegen zou ik zeker niet doen, ligt toch al niet in mijn aard. Het is ook niet zo dat ik een partner zoek om mijn problemen op te lossen. Morele steun zou welkom zijn, maar meer dan dat vraag ik niet.

Enfin, ik weet het dus niet goed. Wat zouden jullie doen?

19:13 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wel, eigenlijk ben ik een beetje tegen die datingsites. Niet dat ik ze ken, daar niet van. Maar moest ik het aanvoelen zoals jij het beschrijft zou ik het waarschijnlijk ook wel doen.

En het volgende krijg ik niet goed geformuleerd en klinkt misschien wat cru, maar moest je er geen nood aan hebben, zou je er ook niet aan denken.

Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.

Ik zou zeggen succes !

Gepost door: ms | 04-08-08

Reageren op dit commentaar

ja! als je er zin in hebt: doén!
ik heb er een heel goede vriend aan overgehouden (het zgn. 'belvriendje') en heb er ook verder alleen maar leuke herinneringen aan - RDV en Parship. En een heel dierbare herinnering (de anagrammenjongen) aan RDV. Was echt iets geworden als een zekere real life jongen niet alles in de war had gestuurd.
Zéker als je geen energie teveel hebt is het een ideale manier om mensen te leren kennen (je kan uitgebreid chatten en mailen en evt. telefoneren)
Waarschijnlijk heb ik ook wel mensen weggejaagd met mijn gezondheidstoestand en financiële moeilijkheden, maar de besten vinden je toch leuk, ondanks alles! :-)
(en minder dan de besten wil je niet)
Veel plezier en geluk!

Gepost door: saskia | 05-08-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.