26-07-08

Neefje

Nou, ik ben blij dat ik thuis ben, eerlijk gezegd. Dat soort klamme plakkerige hitte verdraag ik absoluut niet. Meteen de ventilator opgezet, op volle kracht...

Deze middag kwam ik in de Aldi Jongste Broer tegen met zijn zoontje. Verbaast me dat ik ze daar nog niet eerder heb gezien, want ze wonen daar om de hoek. Maar meestal doe ik mijn boodschappen ook op vrijdag, dus het is misschien dat. Ach wat een schatje, dat kleine joch! Blond haar en blauwe ogen. En dat in onze familie... Ik heb al heel mijn leven een zwak voor blauwe ogen, juist omdat ze in mijn familie zo zeldzaam waren. alleen Opa had ze.

Maar mijn neefje heeft ze dus ook. Echt een mooi ventje, net als Nathan. Ze leken trouwens wel een beetje op elkaar. Nathan had alleen meer de guitige oogopslag van zijn vader, terwijl dit ventje de rustige aard van zijn papa heeft. Toen ik wegging, vroeg ik of ik een kusje kreeg. Hij kent dat nog niet, hoor, zei Broer. Nou, het weet misschien nog niet juist hoe het moet, maar bij het horen van het woordje "kus" stak hij mij toch direct zijn wangetjes toe :-) Smelt, smelt... Kan toch vreselijk lief zijn, hé, zo'n jong kindje.

19:24 Gepost door Schaduw Zijde in Familie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.