07-09-07

Weekend

Ik weet niet of ik het weekend goed ga overleven. Zaterdag is er een Flickr meetup in Mechelen. En zondag is het Open Monumentendag voor Vlaanderen.

OMD zou ik in ieder geval niet graag missen. Zag dat er veel woningbouw uit het interbellum op het programma staat, en dat is een van mijn favoriete stijlperiodes op dat vlak. En er is zelfs een uitgebreid programma in mijn eigen stad, wat nog maar zelden het geval is geweest. Niet te missen dus.

Die Flickr meeting zou ik anders ook niet graag missen. Was er vorig jaar ook bij en heb er leuke mensen leren kennen, uit Mechelen zelf, uit andere Vlaamse streken en uit Nederland. Het is ook erg inspirerend om in groep op fototocht te gaan.

Het probleem is dat ik gisteren een extreem slechte dag heb gehad. Hele dag geslapen. Gebeurt altijd als ik enkele dagen op rij te veel heb moeten doen op te weinig slaap en rust. Eigenlijk stond er heel wat op het programma en dat zal ik dus noodgedwongen vandaag moeten doen.

Wordt dus afwachten wat het weekend brengt. Desnoods doe ik in Mechelen maar de helft. In ieder geval véél pilletjes slikken tegen de pijn en voor zondag ook geen al te zwaar programma opstellen.

 

12:30 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.