28-07-07

Probleem opgelost

Hoera! Mijn zetelbed probleem is opgelost. Zowel dat van het kapotte naar het containerpark krijgen als dat van een vervanging ervoor.

Ik had me zitten suf piekeren hoe ik het geregeld moest krijgen. Hoe moest ik zo snel mogelijk iemand bereiken die me me kon helpen om het ene bed weg en het andere binnen te krijgen? Zonder telefoon en mensen die op vakantie zijn of van wie ik momenteel alleen een telefoonnummer heb, waarmee ik dus niks ben. Toen ik mijn te doen lijstje voor gisteren opstelde, viel plots mijn frank: de dame van Familiehulp. Die kwam immers gisteren langs. Je moet niet vragen hoe mistig mijn brein tegenwoordig is, dat ik daar niet eerder aan gedacht heb...

Wel niet simpel. Ze is slechthorend. Ze kan liplezen, maar ze is zo snel afgeleid dat ze meestal niet lang genoeg naar mijn gezicht kijkt om dat te kunnen doen. Enfin, uiteindelijk heb ik het haar toch uitgelegd gekregen en toen was het snel opgelost. Het oude bed afgeleverd bij het containerpark: helemaal metaal, dus gelukkig gratis. Dan naar de kringloopwinkel Televil om een nieuw. Wel een ander dan dat waar ik eergisteren mijn oog op had laten vallen. dat was nogal laag en zag er niet erg stevig uit. Dat wat ik uiteindelijk kocht is in dezelfde stijl als de slaapkamer boven, die ik van Oma erfde.

Maar het was iets duurder. Ik dacht, oei, dat wordt komende week de buikriem aanhalen, alleen het allernoodzakelijkste. Maar toen viel er een onverwacht meevallertje uit de lucht. De vriendin bij wie ik deze week catsit had wat geld achtergelaten als bedankje voor de goede zorgen. En daarmee was dat bed meteen betaald!

12:30 Gepost door Schaduw Zijde in Dagboek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dagboek |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.