22-05-07

Bizarre dromen

Bizarre dromen gehad deze nacht. Dierendromen. In een droom heb ik een hele tijd rondgereden met een baby giraf in een winkelkarretje. Was pas toen ik het eruithaalde om het terug bij zijn ouders te zetten, dat ik doorhad dat zijn pootjes door de gaten hingen. Arm beest. Het was in een park en er liep daar een hele kudde giraffen, zo helemaal vrij zonder hekkens of zo, gewoon op een grasveld. Was wel een prachtig zicht :-)

Dan droomde ik dat er in mijn tuin een vogel zat. Een heel grote, grootte van een gans ongeveer. Witte borst en buik, zwarte kop met een bek als van een kraai. Hij keek me aan, boog zijn hoofd en vloog dan weg. Geen flauw idee wat voor vogel dat mag zij, alleszins nog nooit gezien. Veel kans dat het gewoon een droomvogel is, dus. 

Heb opgezocht wat de betekenis is van de giraf als totem. Als Oma totemdieren had, dan was dit dier er zeker een van, gezien haar bijzondere ontmoeting ermee. Wat lees ik dan? Girafmensen zijn erg gehecht aan familiebanden. Nou, dat is dan toch mijn Omaatje ten voeten uit.

Nu zou ik toch wel graag weten welke vogel ik heb gezien...

16:40 Gepost door Schaduw Zijde in Dromen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: dromen, totemdieren, giraf, vogel |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.